Aspiranten

Aspirant ben je bij ons als je in het vijfde middelbaar zit. Spijtig genoeg maar 1 jaartje dus... Er wordt altijd gezegd dat dit het beste jaar uit je chirocarrière moet worden, en we doen dan ook onze uiterste best om dit voor alle aspi‘s waar te maken. Een goeie sfeer in een hechte groep, daar wordt keihard aan gewerkt. Een echt oranje-gevoel, en dan is er van alles mogelijk.

Het is de oudste groep, dus mogen ze al wel eens iets meer. Maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat ze worden voorbereid op hun toekomstige "leidingsloopbaan". Dit wil zeggen dat er af en toe wordt verwacht dat ze inspringen op een zondag om leiding te vervangen, zodat je kan leren wat er je allemaal te wachten staat. Ze krijgen ook de kans om te helpen op onze chirofuiven, zodat ze kunnen zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Ook op kamp hebben ze een speciale plaats en kunnen ze betrokken worden bij de kampvoorbereidingen, aspirantendag, het voor- of nakamp.

De jongere afdelingen durven al eens opkijken naar de ‘grote‘ aspi‘s. Maar bovenal zijn ze natuurlijk nog aspirant, en daar moeten ze volop van kunnen genieten!

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.